I dag er det
Startsiden
Even
Eva
Trym
Tale
Tegninger
Klasse 1a
Om Tale
Tea
3t-info
Planlegging
Skole
Lenker
Siste nytt fra Tale
Opptatert 14 februar 05
Vi er i Puerto la cruz i Venezuela. Venezuela er et stort land i Sør Amerika. Båten vår ligger på land så vi bor i leilighet. Det er veldig fint her. Jeg leker med tre tyske barn som heter Celestin, Cedrik og Etienne hver dag etter skolen. Vi er skole helt til klokken to hver dag.

Jeg har begynnt å øve på løkkeskrift - det er nesten som å lage border. Ellers er det pluss, minus og ganging. Vi tegner og maler også hver dag. Mamma lærer oss å male med akvarell farger og jeg trener på å lage skygger. Noen ganger tegner mamma motivet og jeg maler, andre ganger tegner og maler jeg alt sammen. Om 3 dager fyller jeg 8 år - da skal vi ha bursdags selskap ved svømmebassenget og så skal vi på tivoli.

Jeg har lagt ut noen av tegningene mine, har du lyst til å se klikk her.


1. september 04
Her på Bonair koser jeg meg og det er skikkelig gøy å svømme under vann her. Det er så utrolig mye gøy å se. Fisker i alle slags farger og bare rett under båten er det sjøslanger, blekksprut, englefisk og regnbuefisk.


Oppdatert 23.05.04
Tale lurer på hvordan 17.mai fanen til 1 klasse ble når den var ferdig? Hadde dere en fin 17.mai? Dere var i tankene vår og Tale skulle gjerne vært hjemme å gått i tog med alle i 1A. Dagene går og her begynner vi å bli vant med båtlivet. Tale er oppe og nede, svømmer litt uten vest , men mest med. Det er uvant at det er så langt ned til bunnen. Vi reiser mot varmere og varmere vær. Varmen har allerede vært en utfordring enkelte dager, med 35 grader i skyggen.


Tale snorkler på Bonair- august 04


Tale med nytt smykke, kjøpt i Puerto la cruz i februarTale i Chesapeake Bay

Tale i ny redningsvest, mai 04

Klasse 1 a på Oslo tur
Klikk deg inn her for å se hele opplevelsen fra utstillingen i Astrup Fernley museet, 24.mars 04

Tale er "midt i mellom" jenta vår og er 7 år


Her kommer det til å bli lenker til spill, skoleting og "greier" som Tale synes er oaky

Tale er en jente med mye fart i og hun elsker å bevege seg.Vil du se hoppet "live" klikk her eller på bildet.

Tale har holdt på med turning, freestyle, svømming og skiTale går i 1 klasse på Østli skole

Har du lyst til å se en filmsnutt fra Tales første skoledag, (8,5 MB, dette tar litt tid - QuikTime format) eller på klassebildet.


Kontakt oss på e-post: tale@3tweb.info