I dag er det
Startsiden
Even
Eva
Trym
Tale
Tea
Tegning
Barnehagen
Om Tea
3t-info
Planlegging
Skole
Lenker
Siste nytt fra Tea
Opptatert 14. februar 05

Jeg har hatt bursdag 17. januar, da ble jeg 6 år. Jeg har en løs tann og snart mister jeg den. Det blir gøy, for her vi Venezuela får jeg 5000 bolivarer når tannfeen kommer :)

Jeg tegner fremdeles veldig mye, nå som vi er i leilighet maler mamma og jeg vær morgen. Jeg våkner nemlig tidligst av alle barna og mamma er våken for hun har yoga time klokken 7. Pappa går til båten kvart over åtte hver dag og da maler mamma og jeg til Tale våkner ved nitiden. Mamma har tatt bilder av noen av tegningene mine, klikk her så får du se. Jeg klarer nesten å lese nå også - når jeg staver meg sakte fremover går det fint. Matte er enklere enn å lese - nå kan jeg pluss og minus helt frem til 20. Tale og jeg har begynnt å øve på løkkeskrift og det er gøy, men noen av bokstavene er gaske vanskelige - feks f :)


1. september 04
Hei alle sammen
Jeg kan svømme over og under vann. Og det er alltris mange fine fisk å se på. Jeg går også på skole hver dag, så nå kan jeg skrive noen ord og lese noen ord. Det er gøy.

Tale og jeg er sammen mange timer hver dag og vi er blitt flinke til å spille mange kortspill helt alene. Ellers er det tegning, dukker og masse bading. Det var veldig hyggelig å høre fra dere i barnehagen. Jeg savner dere alle sammen - men koser meg her i varmen. Vi er på Bonair og reiser videre til Venezuela om noen uker.

Her tar jeg meg et lite dykk ved siden av båten og det er ca. 10 meter under meg :)


Opptatert 23. mai 04
En lang klem sendes til alle i barnehage. Tea savner Kristine og Ane mest. Heldigvis går dagene unna i en fei og det er nok å finne på. Tea og Tale leker og turner på dekk og er blitt flinke til å klatre. Tea har begynnt på skole på båten og synes det er flott. Hun maser om mer og mer skole :)


Her er det noen som koser seg :)

Tea er "minste jenta vår" og er 5 år

Tea elsker å tegne, male, perle, fantasere og fabulere. Hun har en utrolig utholdenhet når det gjelder å holde på med aktiviteter som krever finmotorikk og tilstedeværelse.


Tea i Chesapeake Bay i slutten av mai


Tea liker å plukke blomster og dette er tatt etter en kvelstur langs landeveien i Chesapeake Bay - 18. mai. 04


Tegningene fra Tea

Vil du se noen få tegninger til , trykk her så åpner det seg slidshow


Tegning av mamma og pappa fra februar 04, ferdig klppet ut....

Tea går på freestyle, svømming og ski - dette er lenker inn til de ulike aktivitetene(du går ut av vår hjemmeside ved å trykke på lenkene)Teas bestevenninde Kristine blir det trist å reise fra. Kristine og Tea har holdt sammen i tykkt og tynt siden de var 3 år. De har en gjensidig humor og det er en fornøyelse å høre dem leke i feks. "rollespill". Det er alltid mye latter.

Kristine og Tea har bursta 16 og 17 januar og feiret 5 års dagen sin sammen. Det var fullt hus med over 20 unger tilbors. En flott dag... klikk her eller på bildet for å se hele bildet


Kontakt oss på e-post: tea@3tweb.info