I dag er det
Startsiden
Even
Eva
Trym
Om Trym
Tegningene
Tryms hjemmeside
Tale
Tea
3t-info
Planlegging
Skole
Lenker

Siste nytt fra Trym
Opptatert 15. februar 05

Vi er tilbake i Venezuela og jeg har truffet igjen, Austin og Austin2. De er begge fra USA, så jeg snakker bare engelsk hele dagen.

Hver dag etter skolen spiller vi Runescape. Det er et online spill som er skikkelig morro. Du kan møte spilere fra hele verden. Mitt navn på spille er trym21 og jeg er nå på level 22. Kontakt meg gjerne om du ser at jeg er på. Her i Venezuela er vi 5 timer etter Norge, så når jeg går på nett ca klokka 1500 her, så er klokka åtte på kvelden hjemme. Jeg er ofte på verden 23 og helst i varock.

Jeg har begynnt å male med akvarell maling og mamma vil at jeg skal legge ut noen av akvarellene mine. Jeg har også laget noen tegneserier. Har du lyst til å se på noen av dem, klikk her


18. oktober 04
Hei alle sammen, nå har jeg laget min egen hjemmeside og skrevet to sider om Venezuela. Jeg har også lært en del i Photoshop - gå inn å ta en titt på det jeg har gjort :) Det er bare 2 dager til jeg er 12 år og da skal vi feire bursdag!!!!!!!!!


1. september 04
Mamma og jeg har begynnt å ta dykkersertifikatet og det er skikkelig spennende. All teori er på engelsk med det går stort sett greit - det jeg ikke får med meg forklarer mamma. Alt vi leser går vi gjennom i praksis etterpå så det er ganske enkelt å lære. Jeg er spent på sluttprøven - det er en skriftelig prøve på engelsk - m en det kan hende jeg kan bruke mamma som tolk.

Jeg får iallefall PADI dykkesertifikat viss jeg klarer det og det kan brukes hjemme i Norge også.

På et av mine første dykk med flaske - 30. august 04 - Bonair


Oppdatert 25.08.04

Hei alle der hjemme
Jeg har dykket med dykkeflaske og det er utrolig kult. Håper det er bra med alle dere som har begynnt på skolen igjen, vi er på Bonair og her er det flott. Pappa har hengt bommen på skrå og hengt ut flere tau - så vi tar fart fra båten og slenger, husker og hopper - vannet er helt turkist og nesten 30 grader - digg...........

Jeg har sett sjøslange og det var kult, den er stripete og svømmer stort sett på bunnen. Vi har skole nesten hver dag, bæh... ikke så kult - her er en av leksene mine :

   BONAIR

 1. Hvor mange bor på Bonair?
  Det bor 15,000 mennesker på Bonair
 2. Hvorfor reiser de fleste til bonair?
  De fleste reiser til bonair for å snorkle og dykke
 3. Hvor mange fuglearter finnes det på Bonair?
  Det fines 190 fuglearter bonair
 4. Hva heter hovedstaden?
  Byen heter Kraledijk
 5. Når kom de første europeerne?
  De kom i 1499
 6. Hvordan kommer man seg til Bonair?
  Du kan komme med fly og båt

En ekstra hilsen til klasse 6a på Østli skole: " Jeg har det bra og jeg har stått på vannski og det er kjempegøy. Har dere lyst - kan du se en liten filmsnutt av meg på vannski her. (QuickTime format og ca.6 MB)


Trym er 11 år og storebror - han mønstrer på som mannskap

Trym skal oppdatere sidene sine selv og det vil komme ulike undersider under denne siden. Trym får med egen "laptop" og mye av skolearbeidet kommer til å bli gjort via maskin. Å lære å lage hjemmesider og publisere på internett kommer til å bli en viktig praktisk ting for Trym å lære.


Trym med treningskiten sin - juli 04


Trym har drevet med bryting i Kolbotn Bryteklubb og gått i Myrvoll speidertropp i flere år (følg lenkene og du kommer på aktivytetens hjemmeside)

Trym går i 7 klasse på Østli skole, klikk på bildet for større format.

Her er lenke til en bra programvare opplæringsside: PROGRAMMVARESKOLEN
Jeg med en alligator i Venezuela


Trym snorkler på Bonair

Trym som styrmann på 3t, 22.mai.04

Trym i New York - 7 mai.04
Historien om Trym. Vil du bli bedre kjent med Trym, klikk her

Trym er glad i alt digitalt, så her kan vi boltre oss. Vi skal ha med digitalt video kamer og fotoapperat - men tilhørende redigeringsutstyr - så vi skal nok få mer enn nok å jobbe med :)


Bilder fra skuespillet til Maurtua, "En vandring i Norges historie fra 1030-1814"

Vist på Østli skole 17.mars 04.
Se bilder som slidshow


Tryms favoritter

Kontakt oss på e-post: trym@3tweb.info